ADHD valmennus

Valmennuksen tarkoitus on pyrkiä keventämään kuormaa sekä antaa tukea ja konkreettisia taitoja arjessa selviytymiseen

Kenellä tahansa voi olla joskus ADHD/ADD tyyppistä oireilua esim. kuormituksesta tai väsymyksestä johtuen. ADHD ei aina näy ulospäin, eikä kaikki näkyvä oireilu aina liity siihen. 

ADHD aivoissa on muutoksia aivojen niissä osissa, jotka ovat merkittävässä roolissa käyttäytymisen hallinta- ja tarkkaavaisuuspro- sesseissa. Myös välittäjäaineiden toiminta on puutteellista.

Toiminnanohjauksella viitataan aivojen kykyyn käsitellä tietoja ja ihmisen kykyyn hallita omia impulssejaan tai säädellä omaa käyttäytymistään. 

Kaikilla oireilu ei häiritse elämää eikä arjen pitäisikään olla jatkuvaa selviytymistä. Valmennuksen tarkoitus on keventää kuormaa silloin, jos piirteet häiritsevät huomattavasti omaa elämää tai ihmissuhteita.

Tarjoan ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta ADHD-oireisille lapsille/nuorille, aikuisille tai heidän läheisilleen. Valmennukseen voi tulla lapsi yksin, vanhemmat yhdessä tai koko perhe. Aikuisten kanssa teen yksilö- sekä parivalmennusta. Tällä hetkellä uusille asiakkaille on hyvin tilaa!

Hinnasto

Alkukartoitus

30min 

25€

Yksilövalmennus

60min

50€

Pari- tai perhevalmennus

75min 

70€

Perhevalmennuksessa mahdollisuus myös kotikäynteihin.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ TAI VARAA AIKA

Askarruttaako? Kysy rohkeasti, vastaan sinulle viimeistään vuorokauden kuluessa!